Cégismertető

Az  IMIMPEX  egyéni cég 1989-ben alakult külkereskedelmi tevékenység ellátására a könnyű-vegyipari termékek, fogyasztási cikkek és a szolgáltatások területén, ahol elsősorban külföldi cégek magyarországi képviseletét látta el áruimporttal és export tevékenységet folytatott.

1997. január 1.-én alakult át és IMIMPEX Kereskedelmi Kft. néven működik, amelynek egyszemélyes tulajdonosa Molnár István cégvezető.

A cég fő tevékenysége az import mellett a nagykereskedelem maradt, amely a külföldi cégek magyarországi képviseletében és a termékeik importjában és hazai forgalmazásában nyilvánul meg , így  a Bushnell Outdoor Products amerikai cég sportoptikai termékeit, a  Lemaitre Sécurité francia és a Mendi spanyol cégek biztonsági lábbeli és más munkavédelmi termékeit és a Petronas belga cég speciális olajtermékeit forgalmazza.

A cég a nagykereskedelem mellett kiskereskedelmi tevékenységet is ellát, amellyel szeretné vevőit minél magasabb színvonalon, a legkedvezőbb áron és szállítási feltételek mellett kiszolgálni.

A cég a jövőben az ingatlanforgalmazói tevékenységet is minél magasabb színvonalon szeretné ellátni.